Je kent je mensen en je kent ze zo goed dat je ook voor hen weet in en op welke functie ze het best presteren. De processen lopen niet 100% maar daar wordt aan gewerkt, omdat jij allang hebt gezien waar het beter kan en door wie het opgelost moet gaan worden.

Je weet een ding zeker en dat is dat jouw aansturing en beleid de juiste is, het ligt namelijk niet aan jou maar aan alles om jou heen. Dagelijkse problemen zijn een eitje toch? Probeer het volgende eens op te lossen, succes:

out of the box raadsel

  • Verbind alle punten met elkaar
  • Zonder je pen of potlood op te tillen
  • In maximaal 4 rechte lijnen, niet meer!
  • De lijnen mogen elkaar maximaal 1x kruizen

Flow Business Improvement wil je graag uitdagen eens out of the box te denken. We willen je laten zien dat er andere manieren, andere wegen, andere gedachten en andere patronen zijn die jij nog niet gezien hebt en waarschijnlijk ook nooit zult zien want je bent gewend aan bepaalde structuur en bepaalde manier van denken.

De mensen van Flow Business Improvement dagen je uit om eens samen te kijken naar jullie proces van continue verbeteren. We passen onze expertise toe en zullen je verassen net zoals de oplossing van bovenstaand raadsel je laat zien.

 

En als je er echt niet uitkomt….  laten we graag de confronterende oplossing zien. Denk je het wel te hebben opgelost dan is een controle ook belangrijk.