Actuele Flow berichten

Sparks Haarlem en haar zoektocht naar ultieme Flow.

” De flow barometer® gaat niet over winnen of verliezen of hoe je moet softballen, maar wel over hoe je het maximale uit de samenwerking van een team kunt halen en een basis creëert om verbeteringen succesvol te laten zijn!

Coach Peter van Dalen, Sparks damessoftbal.

 

Lees verder + Sluiten -

NS VIRM mI programma in Flow

De eerste bedrijven onderwerpen zich aan de Flow Barometer®, de aanzet voor o.a. collectieve ambitie en drive.

NS over Flow Business Improvement: “Als een team werkt aan een opdracht hebben we in de kern allemaal hetzelfde doel voor ogen. Er is echter meer nodig om succesvol te zijn. Flow stimuleert de bewustwording dat een effectief samenspel van teamleden aan de basis staat van succes.”

Lees verder + Sluiten -

Bid- en tendermanagement

Op 19 april vond bij Delta Lloyd in Amsterdam de tweede SMA-peergroup Bid- en Tendermanagement plaats, onder begeleiding van Rick Uringa van Cinfield. De deelnemers aan de peergroup hadden op de eerste bijeenkomst aangegeven dieper in te willen gaan op het creëren van creativiteit en flow. Twee experts, Ton Hendrickx en Paul Peek van Flow Business Improvement, gaven daarom een presentatie over de vraag: hoe creëer je de juiste flow binnen een bidteam?

Lees verder + Sluiten -

De Flow Barometer®

Innovatie, Flow Business Improvement introduceert de Flow Barometer®! Ontwikkeld binnen ons team van experts, een tool voor meer inzicht. Innovatie is een van de eigenschappen die leidt tot flow in een project, team of organisatie. Het belang hiervan wordt nog weleens onderschat.

Lees verder + Sluiten -

Verdieping met Flow Business Improvement

Flow en de implementatie van portfolio management. Alweer de achtste verdiepingssessie van Flow, dit keer met het centrale thema portfoliomanagement. Een relatief onbekend onderwerp, dat door insiders als sleutelfactor wordt gezien om flow binnen een organisatie te realiseren. Reden genoeg voor een verdieping in dit thema!

Lees verder + Sluiten -

Flow en teamsport

Wat is dat toch wat teamsporters ervaren wanneer alles zo goed gaat, misschien wel beter dan verwacht, dat ze vleugels krijgen, gaan en doorgaan en winnen! Ik kan u zeggen dat dat flow is… maar  flow ontstaat niet vanzelf, flow is maakbaar, met elkaar, samen!

Lees verder + Sluiten -

Bedrijven autonoom verbeteren

In ‘flow’ presteren mensen en bedrijven tot vijf keer beter dan normaal.  OnderNamen Magazine publicieerde begin oktober 2016 dit mooie artikel over flow en Flow.  Marcel van Praag, Paul Peek en Ton Hendrickx aan het woord.

Lees verder + Sluiten -

Lean, lego & flow

Tijdens deze workshop  buigen flow netwerkers zich over Lean Management, wat is het en hoe pas je dit toe in de praktijk.

Lees verder + Sluiten -

Managementgame Fligby

Juni Flow-sessie over nachtelijke wijnoogst, paspoorten en een afterflight-app. Een amusante netwerkavond : Hoe een game  het mogelijk maakt om inzicht te krijgen in 29 leiderschapskwaliteiten van managers.

Lees verder + Sluiten -

Flow-boek in een flow

Flow leidt tot winst. Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Marc Lammers ( hockey bondscoach) en Ton Hendrickx  (partner Flow Business Improvement)  bewijzen dat flow maakbaar is. Voor uw team, uw bedrijf of uw organisatie. Zij schreven Flow, van goed naar goud.  Kijk mee en zie hoe Marc Lammers en Ton Hendrickx het Flow boek, van goed naar goud  promoten.

Lees verder + Sluiten -

FlowNetwerk

Flow Netwerkavond met dit keer een interessante case waar de netwerkers in groepen mee aan de slag gaan. Vervolgens delen de netwerkers hun input onder begeleiding van Annemarie Hoogeveen van Transavia. Dit brengt mooie discussie’s op gang, leuke standpunten en vernieuwde inzichten!

Lees verder + Sluiten -

Van goed naar goud

Trots…. een boek over Flow, geschreven door Marc Lammers (hockey bondscoach)  en Ton Hendrickx (partner van Flow Business Improvement). Een boek voor iedereen die vooruit wil in/met een team, organisatie of bedrijf.

Lees verder + Sluiten -

Hoe goed ben jij in veranderen?

Natuurlijk voel je je niet aangesproken, want jij kent en stuurt als beste de organisatie of je afdeling. Je weet waar de pijnpunten zitten, waar dingen vastlopen.

Lees verder + Sluiten -

Project met veranderfacetten

Onlangs heeft Flow Business Improvement een mooie stap voorwaarts kunnen zetten binnen de organisatie van een van onze opdrachtgevers. Welke stappen…?

Lees verder + Sluiten -

Project governance met sterke ankers.

Laat de mensen in je organisatie onderdeel zijn van je verbeteracties, breng een dialoog op gang: wissel van gedachten! Strategische sessie bij NS.

Lees verder + Sluiten -

SharePointspecialist

Flow Business Improvement en Sharepointspecialisten, samenwerking om gezamenlijke doelen te bereiken.

Lees verder + Sluiten -