ENGIE

Business IT Manager a.i. ENGIE Delta Controls & Electroproject 2015 - 2016

Project ERP

Door de organisatie wijziging als gevolg van een nieuw ERP systeem, moet het ICT beheer opnieuw worden ingericht. Momenteel levert Flow Business Improvement de Business IT manager a.i. die naast het inrichten van de beheerorganisatie ook verantwoordelijk is voor de doorontwikkeing van het ERP systeem.

Procesmanager Order to Cash ENGIE Delta Controls & Electroproject 2015

Flow heeft de performances van ENGIE Delta Controls en Electroproject in kaart gebracht en de optimalisatie na live gang van nieuw ERP systeem begeleid. Vervolgens zijn verbeteringen doorgevoerd om de financiële doelstellingen te behalen. Dit betrof o.a. het implementeren van een nieuwe afdeling business support en het afstemmen van de processen van de stakeholders business en finance.

De standaardisatie en optimalisatie van de processen (inclusief het functioneren van mensen en systemen) in de business en de financiële functie, heeft geresulteerd in kortere doorlooptijden binnen productie, betere samenwerking in de uitvoering en snellere facturatie. Resultaten die blijvend zijn voor organisaties.

Programmamanager project ERP 2013 – 2014

De uitrol van het IT systeem Providex (PVX+) en de business change ter ondersteuning van de primaire processen van ENGIE Refrigeration, Experts (nu BAAN) en Kalibra (Navision), inclusief de interfaces naar de systemen Basware, OnGard en SAP HCM.

Flow Business Improvement was verantwoordelijk voor het integrale projectmanagement inclusief de programma- en deelprojectplanningen, testcoördinatie, conversiecoördinatie en projectcommunicatie. De implementatie betrof de processen van lead tot factuur.